Dejavnosti Kluba

14124976_10210686063171601_6969132602584396901_oSmoter kluba je ponuditi vsakomur možnost igranja na njemu najljubši inštrument in to ne glede na starost posameznika. Ravno zato ponujamo možnost skupinskega manifestiranja, ki je neobremenjujoče in predstavlja nekakšno sprostitev po stresih in težavah v vsakdanjem življenju.

Klub deluje po sekcijah:

INSTRUMENTALNA: kitara, klaviature, bas, petje, bobni…

SNEMALNA

MUZIKOTERAPEVTSKA

BENDOVSKA

AKTIVNOSTI ZA NAJMLAJŠE

POHODNIŠTVO

Ker pa so se v zadnjem času pojavile želje po do izobraževanju, saj člani opažajo določene vrzeli pri obvladovanju inštrumenta, smo na klubu organizirali tudi profitno- izobraževalno dejavnost in članom nudimo tudi glasbeno do-izobraževanje in izobraževanje tonske tehnike.

Tudi klubski dejavnosti je v podporo snemalni studio. Skupine preigravajo in snemajo glasbo, ki jo predhodno izberejo skupaj z mentorjem, glede na glasbeni okus in znanje oz. obvladovanje inštrumentov. Nastopi so prava sprostitev, druženje in izmenjava mnenj.

Občasno skupaj z zastopniki in prodajalci glasbene opreme v okviru srečanj organiziramo predavanja in demonstracije glasbil in glasbene opreme.

Skratka vsi živimo za naše glasbene večere!

Vljudno vabljeni v naš klub!!!