POLETNI TABOR MUZIKAVIVA, BAVŠICA 2019

SPROŠČUJOČA KOMBINACIJA GLASBENIH  IN ŠPORTNIH AKTIVNOSTI TER POHODNIŠTVA V TRIGLAVSKEM NARODNEM PARKU

KRAJ: PLANINSKO UČNO SREDIŠČE BAVŠICA pri Bovcu

KDAJ: 19.8. -  23.8. 2019

PRIJAVE: klik,klik

Poletni tabor  na katerem se bomo učili igranja kitare ali ukulela, igrali bomo v bendih, hodili na lažje pohode po triglavskem narodnem parku , se naučili osnov preživetja v naravi in prve pomoči, popoldneve pa preživeli ob športnih aktivnostih (odbojka, plezanje, plavanje…), lovom na skriti zaklad  in družabnih igrah.  Manjkala ne bo niti Mokra mačka (igre z vodo). Večere bomo popestrili z igranjem in petjem ob tabornem ognju, štetjem zvezdic in štetjem utrinkov.

Priporočena starost od 7-16 let

katalena kitara

P1420034_JKa

Pouk kitare ali ukulela bo potekal  po programu v manjših skupinah v skupnem obsegu 12 šolskih ur. Poučevali bodo izkušeni mentorji glasbene šole Muzikaviva. Otroci bodo v skupine razporejeni glede na starost in predhodno znanje. Tečaj je primeren tudi za popolne začetnike. Udeleženci tabora prinesejo inštrument s seboj. V kolikor glasbila še nimajo, je možna izposoja po predhodni in pravočasni rezervaciji.

Za nadaljevalce bomo organizirali igranje v glasbeni zasedbi (bendu) in doživetje eno tedenskega glasbenega ustvarjanja pod mentorskim vodstvom.

Pohodništvo:  Organizirali bomo pohode pod vodstvom usposobljenih vodnikov. Pohodi bodo nezahtevni, posebne opreme, razen nahrbtnika, plastenke vode in pohodniških čevljev, otrok ne potrebuje. Dolžina pohoda se bo prilagajala starosti in fizični pripravljenosti udeležencev.

Popoldanske aktivnosti:  Vaje in nastopi bendov, igranje odbojke, družabne igre, osnove prve pomoči, spoznavanje osnov gibanja v gorah, kopanje, vodne igre (mokra mačka)…

Bivanje in prehrana: Bivali bomo v učnem središču Bavšica v sobah od 5-12 ; v ceno tabora je vključen prevoz iz Ljubljane in nazaj, prenočišče, polni penzion z dvema malicama, 24 urno varstvo, osnovno zavarovanje tabora. Na taboru bo v ekipi tudi zdravstvenik, ki bo poskrbel za morebitne zdravstvene zagate.

enej bobniP1420022_JKa

 

P1420106_JKaCenik in plačilni pogoji:

Za učence glasbene šole Muzikaviva: 235 €

Za ostale udeležence: 250 €

Optimized-IMG_0191pri udeležbi več otrok iz iste družine  priznamo 5% popust za oba otroka.

Prijava je veljavna ob plačilu akontacije 100 € po udeležencu. Plačilo tabora je možno tudi na več obrokov, vendar pa mora biti zadnji obrok in s tem celotno plačilo za tabor poravnano do 18.8.2019.

Prijave klik klik

 

 

Plačilo 100  € je rezervacija termina. Tega zneska ob odpovedi ne vračamo.
Preostali znesek plačila (2. obrok) vračamo glede na to, kdaj je bila odpoved opravljena:
celoten znesek 2. obroka pri odpovedi do 1.8.2019
50 % zneska 2. obroka pri odpovedi do 15.8.2019
pri odpovedi po 15.8.2019 vplačane tabornine ne vračamo.