Mali mojster multimedije

image Muzikaviva- moj odnos do glasbe- 20 let tradicije
Programi multimedije za mladino

Mali mojster multimedije
ZAKAJ:
Računalnik vse bolj prodira v domove slovenskih družin. Včasih nam krajša čas, včasih nam čas krade z pretirano uporabo računalniških igric, včasih pa je koristen pripomoček, za kar se trudimo tudi mi, pri raziskovanju, študiju, učenju in objavljanju naših rezultatov na spletu. Multimedija/večpredstavnost je širok termin, ki je tesno povezan z računalniškimi aplikacijami. Avdio/vizualne komunikacije s katerimi se večpredstavnost ukvarja pa so praktično zlite z našim vsakdanjim življenjem.
Na tečajih bomo obravnavali osnove fotografije, grafike, snemalno glasbene obrti, filma in računalniškega oblikovanja. Prejeto znanje pa bomo rezultirali v praktičnih izdelkih..kot npr., , avdio posnetek , video spot, multimedijska predstavitev, ozvočevanje šolske predstave…torej se pogovarjamo o praktičnem malem mojstru multimedije, katerega znanje bo uporabno tako doma, kot pri vseh njegovih izven šolskih aktivnostih.
Program mali mojster multimedije nameravamo širiti na vsaj še eno leto, kjer bodo mali mojstri pridobivali še bolj poglobljena znanja iz večpredstavnosti, oblikovanjem internetnih strani, delu v avdio/video studiu … Predvsem pa se bomo poleg podajanja znanj trudili spodbujati kreativnost malih mojstrov, saj je leta nekaj kar nas razlikuje in kar da končno težo in vrednost tehnično brezhibnemu izdelku. Sodelovanje v naših nadaljevalnih programih  je logično nadaljevanje za najboljše, ki jim bo mogoče multimedija tudi njihov poklic. Vse vabimo na brezplačne informativne urice.
Memtorski kader: predaval vam bo izkušen mentorski kader, ki je vešč večpredstavnostnih obrti. Še ena posebnost ; Muzikaviva poleg izkušenih mentorjev uvaja tudi lasten kader, ki se je izobraževal po naših programih in preverjeno sodi med najboljše mentorje Muzikavive.

Vabimo vas, da si ogledate tudi  ostale programe naše SNEMALNE ŠOLE

Lokacija: Dunajska 91, 1000 Ljubljana
Glasba-fotografija-film-oblikovanje
Priporočljiva starost od 10-14 let

Strojna oprema- domači računalnik solidne kvalitete in kapacitet, še bolje prenosnik…..
Programje- produkti različnih podjetij Photoshop, Steinberg in drugi.
Tečaj poteka po dve šolski uri na 14 dni/ 4 šolske ure na mesec ; teorija in osnove, praktično delo ter seminarske naloge- delo doma in v studiu.
Osnovni tečaj traja 20 šolskih ur in nadaljevalni tečaj traja 20 šolskih ur. Po koncu nadaljevalnega tečaja tečajnik opravi praktični in teoretični preizkus znanja in objavi svoje delo na razstavi malih mojstrov multimedije. Dela bodo objavljena tudi na youtubu in na spletni strani www.muzikaviva.si.
Osnovni poligon pridobivanja znanja bodo glasbene izvedbe učencev glasbene šole Muzikaviva