O studiu

Coldplay perform live at Dingwalls in Camden for BBC Radio 2 In ConcertV bližini centra Ljubljane, a kljub temu v mirnem okolju, kjer ne bo nihče tečnaril, da igrajte tišje :)

Najsodobnejši digitalni 48 kanalni snemalni studio v idealnem delovnem okolju v bližini središča Ljubljane je pod ugodnimi pogoji na voljo vsem, ki si želijo, da bi njihovo glasbo odlikovala kvalitetna produkcija. Povezani smo z najboljšimi producenti in tonskimi mojstri ter eksperti za pred in post-produkcijo. Kot zavod za izobraževanje pa znamo prisluhniti tako mladim talentom, ki se prvič podajajo v studio, kot rutiniranim glasbenikom (Magnifico, Katice, Dominik Kozariè, Sašo Fajon, Botri, Sasha, Zabukowski, Andrej Grafenauer, Erno Sebastian, Peter Šavli…).

Najsodobnejša  48 kanalna mobilna studijska enota je na voljo za snemanje po terenu. Nudimo jo za snemanje živih koncertov, zborov in komornih zasedb ter orkestrov. Izkušeni snemalci vam lahko pripravijo končne posnetke na CD-ju kar na terenu, zahtevnejšo produkcijo pa običajno finaliziramo v studiu.

Najsodobnejši studio je namenjen tudi kot študijski rekvizit študentom glasbene šole Muzikaviva ter SNEMALNI AKADEMIJI – ŠOLI ZA SNEMALCE.

Velikost studia dovoljuje snemanje manjših vokalnih in komornih zasedb. Za snemanje raznovrstnih zvrsti glasbe in reklam so zadolžene ekipe izkušenih producentov in snemalcev.

S cenovno ugodnimi termini je snemanje v studiu dostopno tudi mladim glasbenikom.

Snemali smo elitne koncerte koncertnega ateljeja Društva Slovenskih Skladateljev ,produkcijo SNG Opera in Balet, Ljubljana, revije zborov in mnoge druge.