Skupinska igra – band coaching

39950_1558835334682_6661840_nSkupinska igra združuje ljudi enakega glasbenega prepricanja. Glasbene skupine so formirane glede na interese posameznikov. Vaje so vodene s strani izkušenih mentorjev, ki so v svoji glasbeni karieri pridobili neprecenljive izkušnje, ki jih poskušajo podajati dalje. Pomagajo pri razvoju skupine, interpretaciji in izvedbi skladb, snemanju in aranžiranju skladb ter celostni podobi skupine.

Skupinam zagotavljamo prve oderske korake in kasneje nastope širom Slovenije. Skupine naše glasbene šole sodelujejo tudi na festivalih ( Vičstock) in glasbenem portalu (odmuskezadet.net)

Glavni učni pripomoček je vrhunsko opremljen snemalni studio, ki nudi osnovo za kritično analizo izvedbe. Z delavnicami nastopanja, mode… pa bomo v bodoče še popestrili dogajajanje naše bendovske dejavnosti. K sodelovanju v obliki glasbene rekreacije se pridružujejo tudi starejši člani zasedb, ki so včasih aktivno sodelovali na slovenski pop-rockovski sceni, dandanes pa se z glasbo ukvarjajo rekreativno.

Gre za t.i. tiho obliko glasbene manifestacije, običajno monitorirano na slušalke ali šibko ozvočenje (‘ŠPARAMO’ SLUH in nočemo gluhih glasbenikov). Učilnice so lične in sodobno opremljene; bivanje v njih je pravo zadovoljstvo.