Terensko snemanje

Optimized-IMG_0090Popolna studijska oprema za delo na terenu v primeru velikih zasedb (zbori), katerih prevoz v snemalne studie je navadno zelo težaven

visoka kakovost digitalnih posnetkov z možnostjo finalizacije in masteringa na terenu za snemanje uporabljamo do  dve enoti Presonus Studiolive 24/4/2 AI in ALESIS HD24 XR omogoca hkratno 64-kanalno snemanje!!!

Predvsem večjim zasedbam je včasih lažje snemanje na lokacijah, ki so jim blizu (dvorane krajevnih domov, večje sobe, cerkve, etc…). V primeru primernosti prostora za snemanje se odločamo za terensko snemanje, lahko pa tudi posnamemo prireditev v živo in jo kasneje v studiu naknadno obdelamo in pripravimo za RTV oddaje ali za izdajo na nosilcih zvoka.

V kolikor izvajalec ne poseduje primernega prostora nam lahko prepustite dogovarjanje z upravljalci za snemanje kvalitetnih prostorskih kapacitet.

Vrhunska tehnika in kvaliteten mikrofonski park omogočata zajem kvalitetnega avdio materjala, orodja za postprodukcijo in restavracijo posnetkov pa omogočajo forenzično  odpravo in korekcijo drobnih zvočnih napak in dodatno možnost, ki nas loči od konkurence.

Sodelovanje z zunanjimi, vrhunskimi producenti različnih glasbenih zvrsti pa je garancija za vrhunsko produkcijo.

Snemamo obilo zborovskih zasedb ,simfoničnih orkestrov ter pop-rock zasedb. Studio oddajamo tudi tujim glasbenim producentom in skupaj s kvalitetnim manjšim ozvočenjem ponujamo kompletno storitev ozvočevanja in snemanja dogodka in kasnejšo zvočno obdelavo in finalizacijo zvočne slike.