T: 041 683 857/ E: info@muzikaviva.si

Logo glasbene šole Muzikaviva

1. Band camp Bavšica 2021

Predstavljamo glasbeni tabor MuZiKaViVa, Band Camp Bavšica 2021  . Odzivi na dosedanje so odlični. Hrana odlična, glasbena dejavnost odlična, snemalni studio zelo dobrodošel pripomoček.

Od ponedeljka do petka je v Bavšici vadilo 5 bendov in ena večja zasedba najmlajših. Vse zasedbe so posnele tudi skladbe, ki so jih tekom bivanja v Bavšici do dobra zvadile.

Seveda pa niso manjkale igre z vodo, peka hrenovk in pic na tabornem ognju, spanje pod milim nebom, izlet na planino Bala, mali zaključni koncert s piknikom in seveda zadnji večer ponočevanje in še zadnje tkanje prijateljstev.

Band camp Bavšica 2021 je prava odločitev za nadebudne rockerje ; gre za redkost saj v planinsko kočo namestimo prostor za vaje z mobilnim snemalnim studiem

Vreme v Bavšici ne razočara, saj smo imeli v glavnem čudovito vreme s prijetnimi temperaturami, kar je omogočalo tudi vaje na prostem ; v primeru dežja pa se aktivnosti izvajajo v prostorih planinske koče.

Več o poletnem glasbenem taboru, Band Camp Bavšica https://muzikaviva.si/glasbeni-tabor-band-camp/ in o Bavšici https://en.wikipedia.org/wiki/Bav%C5%A1ica

KAJ IN KJE?

Bavšica (pri Bovcu)

Glasbeni tabor za osnovnošolce in srednješolce. Igranje v bendih, vaje pod mentorstvom izkušenih glasbenikov, snemanje, ob tem pa še taborni ogenj, družabni večeri, športne aktivnosti in vse kar pritiče poletnemu taboru.

Od ponedeljka zjutraj do petka popoldan bivamo v planinskem učnem središču Bavšici pri Bovcu. Kljub temu, da bivamo v Triglavskem narodnem parku, imamo na voljo vso komoditeto: urejeni wc-ji, tuši, sodobna kuhinja, tri vadnice za bende, ogromno prostora okoli hiše pa daje taboru še poseben čar. Prav tako, kot tudi večeri ob tabornem ognju.

KDAJ

8.- 13. avgust 2021

Zaradi ukrepov glede Corona virusa, bo letos prihod na tabor in odhod domov v lastni režiji, se bo pa zato tabor podaljšal za en dan. Torej začenjamo v nedeljo, 08. avgusta okoli 15.00 ure in končujemo v petek 13. avgusta z popoldanskim koncertom.

KAJ POČNEMO

Najmlajši uživajo v glasbi in ustvarjanju, starejši pa igrajo v glasbenih skupinah. Kar nekaj jih bo tudi v letošnjem letu nadaljevalo tam, kjer so na lanskoletnem band campu končali.

V sredo popoldan bodo že prva poskusna snemanja, v četrtek zjutraj bomo povadili malenkosti in v četrtek popoldan posneli še “za res”. V petek zjutraj pa še kaj popravimo in kaj nasnamemo.

Vmes pa ne bo manjkalo športnih aktivnosti, pohodov, iger z vodo, petja ob ognju, peke pic in sklepanja novih prijateljstev.

Ker smo malo “posebni” s seboj peljemo samo 35 otrok, saj si želimo tabor, kjer se vsi poznamo in se tako lahko stkejo prave prijateljske vezi.

ZA KOGA JE TABOR PRIMEREN

Za osnovnošolce

Za otroke od 1. do 9. razreda osnovne šole, ki jih veseli igranje na inštrumente ali petje, ob dogovoru lahko tudi za srednješolce (v kolikor se oblikuje skupina).

Ob prijavi vas bomo povprašali o glasbenem predznanju otroka. Zaželeno je znanje igranja katerega koli inštrumenta (tudi klarinet, violina, flavta, saksofon… se lahko odlično vklopijo v glasbeno skupino).

Otroci bodo že predhodno razvrščeni v glasbene skupine, naprednejši bodo dobili tudi glasbeno literaturo in izbor skladb, ki se jih bodo lahko naučili že doma. To je tudi dober razlog za vajo med počitnicami.

Za najmlajše (1.-3. razred osnovne šole) bo potekal program glasbenih iger in prilagojenega igranja v glasbeni skupini. Veliko se bo pelo in igralo, predvsem pa se bomo imeli fino in malo pozabili na virusne tegobe zadnjega leta.

….. VEČ INFORMACIJ

Cena tabora je 270 €. V ceno tabora je zajeto vse: prevoz z avtobusom, 24 urno varstvo, zavarovanje, celoten program, studijsko obdelan demo posnetek, odlična hrana (nihče ni lačen)…

Seveda pa še nepozabna doživetja, novi prijatelji, spanje pod zvezdami (kdor želi), nepozabni večeri ob tabornem ognju….

Svojega otroka lahko prijavite tukaj PRIJAVA

Prijave bomo tudi potrdili preko elektronske pošte. V kolikor imate še kakšno vprašanje, lahko pokličete našo Urško, ki je idejni vodja tabora, na 041 683 856 ali pišete na info@muzikaviva.si.

Glasbeni tabor Muzikaviva