T: 041 683 857/ E: info@muzikaviva.si

Logo glasbene šole Muzikaviva

6. GLASBENI TABOR MuZiKaViVa

Bavšica 2024, 12. – 17.8 2024

Gremo naprej;  V Bavšici 2024 organiziramo 6. Glasbeni tabor Muzikavive !

Brezskrbno in poučno počitnikovanje v Triglavskem narodnem parku z dobro hrano obilo aktivnosti in razvedrila.

Primerno za otroke in najstnike med 7. in 17. letom. Glasbeno predznanje ni nujno. Mlajši bodo imeli sproščeno glasbeno šolo na svežem zraku Triglavskega narodnega parka, starejši pa v bendih pravo rock delavnico s snemanjem v mobilni studijski enoti.


PRIJAVA


GLASBENI TABOR MUZIKAVIVA

GLASBENI TABOR MUZIKAVIVA

-Band Camp za starejše (interesente združujemo v bende glede na njihovo starost in glasbeno usmeritev)

-Otroški tabor za najmlajše ( glasbena šola na svežem zraku Triglavskega narodnega parka)

KAJ IN KJE?

Bavšica (pri Bovcu)

Od ponedeljka  do sobote  bivamo v planinskem učnem središču Bavšici pri Bovcu. Kljub temu, da bivamo v Triglavskem narodnem parku, imamo na voljo vso komoditeto: urejeni wc-ji, tuši, sodobna kuhinja, tri vadnice za bende, ogromno prostora okoli hiše pa daje taboru še poseben čar. Prav tako, kot tudi večeri ob tabornem ognju.

KDAJ

 12. – 17.avgust 2024

Začne se z odhodom iz Ljubljane okoli 8.30 ure in končujemo konec tedna s prihodom v Ljubljano okoli 18.00. Avtobus bo imel postanke na vmesnih postajališčih v Kranju in na Jesenicah ter po dogovoru glede na bivališče udeležencev tabora.

GLASBENI TABOR MUZIKAVIVA

GLASBENI TABOR MUZIKAVIVA

Poletni tabor Muzikavive, Bavšica 2020

KAJ POČNEMO

Najmlajši uživajo v glasbi in ustvarjanju, starejši pa igrajo v glasbenih skupinah. Kar nekaj jih bo tudi v letošnjem letu nadaljevalo tam, kjer so na lanskoletnem band campu končali.

V sredo popoldan bodo že prva poskusna snemanja, v četrtek zjutraj bomo povadili malenkosti in v četrtek popoldan posneli še “za res”. V petek zjutraj pa še kaj popravimo in kaj nasnamemo.

Vmes pa ne bo manjkalo športnih aktivnosti, pohodov, iger z vodo, petja ob ognju, peke pic in sklepanja novih prijateljstev.

Ker smo malo “posebni” s seboj peljemo največ 40 otrok, saj si želimo tabor, kjer se vsi poznamo in se tako lahko stkejo prave prijateljske vezi.

ZA KOGA JE TABOR PRIMEREN

Za osnovnošolce in srednješolce

Za osnovnošolce in srednješolce, ki jih veseli igranje na inštrumente ali petje.

Ob prijavi vas bomo povprašali o glasbenem predznanju otroka. Zaželeno je znanje igranja katerega koli inštrumenta (tudi klarinet, violina, flavta, saksofon… se lahko odlično vklopijo v glasbeno skupino).

Otroci bodo že predhodno razvrščeni v glasbene skupine, naprednejši bodo dobili tudi glasbeno literaturo in izbor skladb, ki se jih bodo lahko naučili že doma. To je tudi dober razlog za vajo med počitnicami.

Za najmlajše (1.-3. razred osnovne šole) bo potekal program glasbenih iger in prilagojenega igranja v glasbeni skupini. Veliko se bo pelo in igralo, predvsem pa se bomo imeli fino in malo pozabili na vsakodnevne tegobe zadnjega leta.

Glasbena Šola Ljubljana
GLASBENI TABOR MUZIKAVIVA

Prijava in več informacij

Cena tabora je :360 €( z vključenim prevozom), 120 € je znesek rezervacije, preostanek je možno poravnati v  v dveh obrokih po 120 €. V ceno tabora je zajeto vse: 24 urno varstvo, zavarovanje, celoten program, studijsko obdelan demo posnetek, odlična hrana, hladne pijače in čaj (nihče ni lačen ne žejen)…

Seveda pa še nepozabna doživetja, novi prijatelji, spanje pod zvezdami (kdor želi), nepozabni večeri ob tabornem ognju….

Svojega otroka lahko prijavite tukaj PRIJAVA

Prijave bomo tudi potrdili preko elektronske pošte. V kolikor imate še kakšno vprašanje, lahko pokličete našo Urško, ki je  vodja tabora, na 041 683 856 ali pišete na muzikaviva@gmail.com.


PRIJAVA

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *