4. GLASBENI TABOR MuZiKaViVa

Bavšica 14.-19.8.2022

Na veliko veselje naših mulk in mulcov bomo tudi letos organizirali Glasbeni tabor v Bavšici. Pravzaprav bomo organizirali dva tabora v enem. Hkrati bosta potekala otroški tabor, ki je potekal lansko leto na Jezerskem in Band Camp za starejše Rockerje, ki bo že tradicionalni četrti tabor te sorte v Muzikavivi. Gre za skupni projekt nas , otrok in staršev, ki pripeljejo vse otroke zdrave na tabor in le ti na taboru, izolirani od zunanjih vplivov, uživajo normalno življenje, kot so ga bili vajeni pred prihodom corona virusa. Brezbrižno in poučno počitnikovanje na robu Triglavskega narodnega parka z dobro hrano obilo aktivnosti in razvedrila.


PRIJAVA


GLASBENI TABOR MUZIKAVIVA

GLASBENI TABOR MUZIKAVIVA

-Band Camp za starejše

-Otroški tabor za najmlajše

KAJ IN KJE?

Bavšica (pri Bovcu)

Od ponedeljka  do sobote  bivamo v planinskem učnem središču Bavšici pri Bovcu. Kljub temu, da bivamo v Triglavskem narodnem parku, imamo na voljo vso komoditeto: urejeni wc-ji, tuši, sodobna kuhinja, tri vadnice za bende, ogromno prostora okoli hiše pa daje taboru še poseben čar. Prav tako, kot tudi večeri ob tabornem ognju.

KDAJ

14.- 19. avgust 2022

V kolikor bodo razmerre dovoljevale, bomo organizirali avtobusni prevoz. Če pa to ne bo dovoljeno ali preveč omejeno, bo potreben prevoz v lastni režiji. Zato tudi podajamo cene tabora, ter participacijo stroška avtobusnega prevoza, ki ga bo potrebno doplačati, v kolikor bo ta opcija možna. Tabor smo podaljšali za en dan. Torej začenjamo v ponedeljek, 08. avgusta okoli 15.00 ure in končujemo v soboto 13. avgusta z popoldanskim koncertom ali zaključnim piknikom.

GLASBENI TABOR MUZIKAVIVA

GLASBENI TABOR MUZIKAVIVA

Poletni tabor Muzikavive, Bavšica 2020

KAJ POČNEMO

Najmlajši uživajo v glasbi in ustvarjanju, starejši pa igrajo v glasbenih skupinah. Kar nekaj jih bo tudi v letošnjem letu nadaljevalo tam, kjer so na lanskoletnem band campu končali.

V sredo popoldan bodo že prva poskusna snemanja, v četrtek zjutraj bomo povadili malenkosti in v četrtek popoldan posneli še “za res”. V petek zjutraj pa še kaj popravimo in kaj nasnamemo.

Vmes pa ne bo manjkalo športnih aktivnosti, pohodov, iger z vodo, petja ob ognju, peke pic in sklepanja novih prijateljstev.

Ker smo malo “posebni” s seboj peljemo samo 35 otrok, saj si želimo tabor, kjer se vsi poznamo in se tako lahko stkejo prave prijateljske vezi.

GLASBENI TABOR MUZIKAVIVA

ZA KOGA JE TABOR PRIMEREN

Za osnovnošolce in srednješolce

Za osnovnošolce in srednješolce, ki jih veseli igranje na inštrumente ali petje.

Ob prijavi vas bomo povprašali o glasbenem predznanju otroka. Zaželeno je znanje igranja katerega koli inštrumenta (tudi klarinet, violina, flavta, saksofon… se lahko odlično vklopijo v glasbeno skupino).

Otroci bodo že predhodno razvrščeni v glasbene skupine, naprednejši bodo dobili tudi glasbeno literaturo in izbor skladb, ki se jih bodo lahko naučili že doma. To je tudi dober razlog za vajo med počitnicami.

Za najmlajše (1.-3. razred osnovne šole) bo potekal program glasbenih iger in prilagojenega igranja v glasbeni skupini. Veliko se bo pelo in igralo, predvsem pa se bomo imeli fino in malo pozabili na virusne tegobe zadnjega leta.

Glasbena Šola Ljubljana
GLASBENI TABOR MUZIKAVIVA

Prijava in več informacij

Cena tabora je 300 €( z vključenim prevozom). V ceno tabora je zajeto vse: 24 urno varstvo, zavarovanje, celoten program, studijsko obdelan demo posnetek, odlična hrana, hladne pijače in čaj (nihče ni lačen ne žejen)…

Seveda pa še nepozabna doživetja, novi prijatelji, spanje pod zvezdami (kdor želi), nepozabni večeri ob tabornem ognju….

Svojega otroka lahko prijavite tukaj PRIJAVA

Prijave bomo tudi potrdili preko elektronske pošte. V kolikor imate še kakšno vprašanje, lahko pokličete našo Urško, ki je idejni vodja tabora, na 041 683 856 ali pišete na muzikaviva@gmail.com.


PRIJAVA