T: 041 683 857/ E: info@muzikaviva.si

Logo glasbene šole Muzikaviva

2. Poletni glasbeni tabor

V Muzikavivi organiziramo poletne glasbene tabore v Bavšici in enega na Jezerskem. Pridemo samo zdravi na tabor, ki je izoliran od zunanje okolice. Na taboru sproščeno izvajamo vse aktivnosti tabora 100 % varno in sproščeno boste lahko uživali ob izvrstni hrani v all inclusive paketu. Seveda je poletni tabor v Bavšici tudf glasbeni, športni, pohodniški. Gojili bomo ročne spretnosti in šolo preživetja. Prenočevali bomo v lepo urejeni planinski koči in v njej tudi glasbeno ustvarjali. Vabljeni na poletni glasbeni tabor . Več o taboru na https://muzikaviva.si/?page_id=1429

TABOR JEZERSKO 2021/Mini band camp

25. – 30. julij 2021

Tabor za vse osnovnošolce, ki bi radi poletje preživeli ustvarjalno, v osrčju narave in med novimi prijatelji. Sproščeno glasbeno ustvarjanje,tudi za popolne začetnike. Naučili se bomo igrati na bobne, kitaro, klavir. Veliko bomo peli in nekateri ustanovili čisto pravi band.

 

KJE BOMO NASTANJENI

Nastanjeni bomo v koči na Virnikovi planini pri Jezerskem, do katere je možen dostop z avtomobilom.

Ker Covid razmere ne omogočajo načrtovanja avtobusnega prevoza, bo prevoz v lastni režiji. Tudi zaradi tega tabor začenjamo v nedeljo ob 16.00.

KAJ BOMO POČELI?

Poskrbeli bomo, da se bodo otroci dodobra sprostili in kanalizirali tegobe, ki so se nabrale tekom šolskega leta.

Dan bomo pričeli s pretegovanjem na svežem zraku, nadaljevali z izletom ali športnimi aktivnostmi, brez tekmovanj. Po kosilu bo obvezen počitek in druženje med otroci, popoldneve pa bomo izkoristili za aktivnosti, ki si jih bodo otroci izbrali in tako soustvarjali tabor.

 V sklopu glasbene delavnice bomo prepevali ob kitari v zboru jezerskega plemena, izvajali banse in tolkli po tolkalih, izdelali svoje glasbilo, se naučili tudi kakšnega kitarskega trika…

Mini band camp bo postregel z igranjem v bendih, vendar ne tako zelo intenzivno kot v Bavšici. Z glasbo se bomo imeli preprosto fino.

Rokodelci pa bodo pod budnim očesom mojstra konstruirali in izdelovali različne izdelke iz lesa, brusili, žagali, zabili tudi kakšen žebelj in na koncu uživali v sadovih svojega dela.

Večeri bodo potekali okoli tabornega ognja, na katerem bomo tudi kaj dobrega spekli (od hrenovk, pizze, kruha, kokic do čaja in golaža. Veliko bo petja in različnih družabnih iger, ne bomo pa pozabili niti na kopanje (če nam bo le vreme naklonjeno).

ZAKAJ IZBRATI NAŠ TABOR

Razlogov je kar nekaj:

Naši tabori slovijo po tem, da niso preštevilčni in da se otroci ne izgubijo v množici. Mentorji smo jim vseskozi na voljo, jim pa puščamo tudi čas, ki ga namenijo za samostojno igro. Dejavnosti in sama struktura tabora dopuščata otrokom aktivno udejstvovanje pri programu in krepitev samozavesti in samoiniciativnosti. Verjetno najpomembnejše pa je, da celoten tabor deluje kot velika družina, kjer vsi skrbimo drug za drugega in tako ni potrebe po medsebojnem tekmovanju (razen v športnih igrah).

Vsa ta leta se trudimo, da imamo na taborih ničelno toleranco do nasilja in težave rešujemo sproti. Otrok ne izpostavljamo in javno ne kaznujemo, se pa z njimi pogovorimo in poskusimo rešiti zadrege in težave.

Urška, ki je vodja tabora, ima na področju organizacije taborov za otroke že vsaj 15 letne izkušnje, celotna ekipa pa diha kot eno. Če dodamo še odlično kuharico, verjamemo, da imamo dober recept za teden super počitnic.

KOMU JE TABOR NAMENJEN

Vsem osnovnošolcem, ki bi si želeli preživeti prijeten teden v naravi in doživeti veliko novega. Omejitev pri udeležbi ne bo, tudi Mini Band Campa se bodo lahko udeležili tudi tisti, ki se inštrumenta ne učijo igrati, a radi pojejo ali ritmizirajo. Nekateri tabori sprejemajo veliko število otrok, naši tabori pa številčno niso veliki, saj nanje sprejmemo največ 35 otrok, na katere bo pazilo 7 odraslih, ki že vrsto let sodelujejo pri izvedbah različnih taborov, saj želimo vsem otrokom omogočiti osebno izkušnjo.


CENA, PRIJAVE

Cena tabora je 250 €

V to je všteto vse, brez doplačil. 24 urno varstvo, ves program, zavarovanje, 3 glavni obroki in dve malici dnevno, čaj, sok, prigrizki, repete za najbolj lačne, vsi rekviziti in oprema za delavnice ter ogromno dobre volje in smeha.

Ob prijavi plačate akontacijo v znesku 100 €, ki jo ob vaši morebitni odpovedi ne vračamo. V kolikor pa bo tabor odpovedan zaradi Covid ukrepov pa akontacijo v celotnem znesku vrnemo.

V primeru prijave dveh otrok iz istega gospodinjstva, priznavamo 5% popust za oba otroka.

Prijavite se lahko s klikom na gumb prijava in izpolnite prijavni obrazec. Če pa ste v dvomih in bi želeli še kakšno informacijo več, pa vam bomo z veseljem odgovorili na mailu muzikaviva@gmail.com ali telefonski številki 041 683 857

 

KAJ PA CORONA VIRUS?

Starše in otroke bomo prosili, da se pred prihodom na tabor ne izpostavljajo morebitni okužbi. Ob prihodu bomo vsem otrokom izmerili temperaturo. Od takrat dalje bomo predstavljali en mehurček, ki ne bo imel stika z zunanjim svetom oziroma bomo te stike omejili kar se najbolj da. Zato na taboru ne bomo imeli mask, na voljo bodo razkužila, redno bomo umivali roke in se imeli odlično.

Na tak način smo v lanskem avgustu uspešno izpeljali tabor na katerega udeleženci letos komaj čakajo.