T: 041 683 857/ E: info@muzikaviva.si

Logo glasbene šole Muzikaviva
Pouk inštrumenta ali petja

[vc_row][vc_column][vc_column_text]POUK V PARU (hobby program)
Namenjen je vsem, ki bi radi osvojili znanje najljubšega inštrumenta v paru. Program se prilagaja posamezniku, je sprostilen, zabaven… Ucili se boste igranja svojih najljubših skladb. Kasneje se boste lahko pridružili enemu od hišnih bendov, kjer se boste družili in igrali v pravi glasbeni skupini.

SKUPINSKI POUK (hobby program)
Namenjen je vsem, ki bi radi osvojili znanje najljubšega inštrumenta v manjših skupinah (do največ 4). Program se prilagaja posamezniku, je sprostilen, zabaven… Ucili se boste igranja svojih najljubših skladb. Kasneje se boste lahko pridružili enemu od hišnih bendov, kjer se boste družili in igrali v pravi glasbeni skupini.

INDIVIDUALNI POUK
Za zahtevnejše glasbenike. Mentor si enkrat tedensko za 45 minut vzame cas samo z vas.Program je primernejši za tiste, ki bi radi zelo hitro napredovali, saj zahteva tudi veliko vaje in dela doma.

MASTERCLASS
Program,ki je prilagojen predvsem za tiste, ki bi želeli opravljati sprejemne izpite na srednij glasbei šoli (C smer) ali pa v kateri od akademij za sodobno glasbo v tujini. Pouk poteka enkrat tedensko po 60 minut in je izjemno intenziven.

BAND COACHING
Ljubiteljski program za tiste, ki bi radi igrali v enem od šolskih bendov in tako skupaj s somišljeniki spoznavali težave in radosti glasbene skupine.

Poučevanje popularnih zvrsti glasbe
Seminarski in individualni pouk inštrumentov za začetno in nadaljevalno stopnjo pod vodstvom priznanih mentorjev:

INŠTRUMENTI

kitara

klavir in elektronske klaviature

bas kitara

bobni in tolkala

solo petje in zborovska ozadja

klavir,flavta,glasbena pripravnica…….

DELITEV PO INTENZIVNOSTI POUKA

ljubitelj – 4 skupinske ure pouka mesečno

poznavalec – 4 individualne ure pouka in opcijsko 4 ure glasbene teorije mesečno

profesionalec – 4 ali več ur individualnega pouka + 4 ure glasbene teorije + 2 do 4 ure pouka ansambla in glasbene teorije mesečno[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]