T: 041 683 857/ E: info@muzikaviva.si

Logo glasbene šole Muzikaviva
Več o Muzikavivi

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Zakaj Muzikaviva

30 letna tradicija naših institucij je zagotovo dobra deviza
in referenca. V nenehni povezavi s strankami se trudimo
kvaliteto pouka glasbe nenehno izboljševati. Postanite tudi vi pomemben del naše glasbene družine.

Naše prednosti?

Nadstandardno opremljene vadnice
V našem centru v Ljubljani (Bežigrad) nudimo nadstandardno opremljene vadnice.

Vadnice so opremljene z vsem potrebnim inštrumentarijem.
Slušatelji lahko za pouk po dogovoru uporabljajo tudi naše inštrumente.
Vse vadnice so zvokovno obdelane, jakost vadbe pa je prilagojena velikosti vadnice, kjer velja velika pozornost varovanju našega sluha.
Reverbacija, donenje, stojno valovanje in jakost zvoka lahko okvarijo naš sluh, zato morajo biti učilnice primerno zvokovno obdelane.

Vadnice za skupinsko igro
Tako pri pouku inštrumenta kot vokala stremimo, da se slušatelji hitro pridružijo ansambelski dejavnosti, ki marsikomu odpre pravo predstavo, pozicijo ter vlogo njegovega inštrumenta. V Ljubljani imamo za skupinsko igro opremljene in akustično obdelane vadnice, kjer slušatelji pod mentorskim vodstvom preigravajo skladbe; od popa, rocka, jazza…

Skupinam nudimo snemanja in izdelave študijskih posnetkov v pravem, vrhunsko opremljenem studiu, ter obilo nastopanja tako v naših prostorih, kot v za to primernih klubih.

Pedagoško naravnan in usmerjen mentorski kader
Zmotna je predstava, da so vrhunski interpreti tudi najboljši mentorji.

Naša 25 letna praksa je dokazala, da temu ni tako.Tudi za mentorja moraš imeti talent in dar. To je zelo pomembno predvsem pri prvih glasbenih korakih.

Na žalost lahko ne-pravi glasbeni pedagog stori veliko neumnosti in napak pri vzgoji vašega otroka.
Pozitivna strokovna in estetska naravnanost naših mentorjev, ki temelji na enostavni logiki, da je napredovanje podobno vodi, po hribu navzdol; torej z ogromno prilagajanja vedno do cilja, je obrodila ogromno izvrstnih glasbenikov. Talent pa je spremenljivka, ki ima lahko za rezultat vrhunskega glasbenika ali pa glasbenika, ki bo z veseljem preigraval glasbo doma, na pikniku… s prijatelji in znanci. Govorica glasbe nas združuje sprosti in plemeniti.

Snemalni studio
Vrhunski snemalni studio je poleg finalizacije zvočnih posnetkov namenjen predvsem slušateljem naše šole.
Zavedamo se, da je izdelava študijskih posnetkov zelo pomemben del pri vzgoji in napredovanju, saj analiza posnetka daje jasne smernice pri nadaljnji vadbi in pouku.

Sodelovanja na prireditvah, nastopih in snemanjih

Veliko nastopanj in snemanj iz nas naredi še boljše glasbenike. Pravijo, da je en nastop vreden več kot 10 vaj; za nas pa pomeni običajno predstavitev doseženega znanja in obvladanih prvin in veščin, ki so obvezna podlaga, da stopimo na novo glasbeno stopnico. Tudi snemanje posnetkov in sodelovanje v različnih zasedbah je kvaliteten učni pripomoček za doseganje vrhunskih glasbenih rezultatov in samozavesti izvedbe !

Poslovanje:

Naše poslovanje je transparentno. Poslujemo po UPN (univerzalni plačilni nalog) in za vse storitve izdajamo fakture, presežke pa vlagamo v razvoj in boljšo opremljenost naše šole.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]